Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét törléssel fenyegeti a 888.hu Facebook-oldalát Zuckerberg cenzúragépezete

888.hu

2019.08.28. 15:30

Már meg sem lepődünk.
Az oldaladat közzétételének visszavonása fenyegeti

– üzente nekünk a mai nap folyamán a Facebook. Ez annyit jelent, hogy Zuckerberg cenzúragépezete ismét azzal fenyegeti a 888-at, hogy törlik a negyedmillió követővel rendelkező közösségi oldalunkat a Facebookról.

A méltatlanul inkriminált tartalom ismételten egy cikkmegosztás volt. Megadja Gábor publicistánk cikke úgy tűnik, megint kiverte a biztosítékot a libsi cenzoroknál. „A liberális demokraták kollektív áldozati játékai” című Megadja-cikket komolyabb kommentár nélkül csak úgy osztottuk meg a Facebook-posztban, hogy „Megadja Gábor írása a 888-on”. Ebben nincs semmi sértő, kirekesztő, nem számít érzékeny tartalomnak sem, így ismételten nem értjük, mire föl a Facebook fenyegetőzése.

Nem először fenyeget minket a Facebook törléssel. 2017. április 2-án a Facebook indoklás nélkül 12 órára leszedte és felfüggesztette közösségi oldalunkat. 2018 októberében pedig először írásban, majd telefonon jelezték felénk, hogy törölni fogják az oldalt. Szerencsére akkor nem történt felfüggesztés.

Elegünk van az elnyomó liberális cenzúrából! Nekünk mindennél többet jelent az igazságosság és a szólás szabadsága. Ha te is így gondolod, csatlakozz hozzánk, támogass minket, oszd meg ezt a cikket, vidd hírül, ha pedig téged is szívatnak a Facebook cenzorai, küldd el történetedet nekünk a szerkesztoseg@888.hu e-mail-címre, CENSORED tárgymegjelöléssel. Hajrá, magyarok!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére