Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Teljesen leradírozzák Kevin Spacey-t a képernyõkrõl

Sümeghi Lóránt

2017.11.04. 08:58

A Netflix internetes mûsorszolgáltató pénteken bejelentette, hogy nem szerepelteti többet Kevin Spacey-t a Kártyavár címû népszerû sorozatban, továbbá megszüntet mindennemû kapcsolatot az Oscar-díjas színésszel a szexuális zaklatási botrány nyomán.

A Netflix nem vesz részt semmilyen produkcióban, beleértve a Kártyavár (House of Cards) című sorozatot, amely Kevin Spacey közreműködésével készül – írta a péntek esti közleményében a műsorszolgáltató. A Netflix tájékoztatott arról is,

még felmérik, hogy folytatják-e a 2013-ban indult sorozatot Spacey közreműködése nélkül.

Egyben közölte azt is, hogy nem adja ki az utóprodukciós fázisban lévő Gore című filmet, amelynek sztárja szintén a zaklatással vádolt színész.

Sajtóértesülések szerint a Kártyavár stábjának nyolc jelenlegi és korábbi tagja – akiknek nevét nem hozták nyilvánosságra – állt elő azzal, hogy Spacey részéről "ragadozó" viselkedést tapasztaltak, továbbá egy színész szexuális támadással vádolta meg őt. Egy brit és egy mexikói színész pedig korábban szintén megvádolta szexuális zaklatással Spacey-t, aki október végén jelentette be, hogy

bár korábban nőkkel is voltak kapcsolatai, ezentúl homoszexuális férfiként éli életét.

Az MTI szerint a széria hatodik – egyébként is befejezőnek szánt – évadát most forgatják, de a Spacey-t ért vádak miatt a Netflix internetes műsorszolgáltató és a Media Rights Capital produkciós cég felfüggesztette a forgatást.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére