Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem nélküli ûrlényként akar élni egy férfi

Kékes Viki

2017.03.02. 13:38

Ezidáig 110 átalakító mûtéten esett át.

A 22 éves Vinny Ohh legfőbb vágya, hogy "nem nélküli űrlényként" élje le az életét. A nemes cél érdekében ezidáig 110 plasztikai műtéten esett át, amelyekre összesen 40 ezer fontot – körülbelül 14 millió forint – költött. Így néz ki most:

A beavatkozásokat 17 éves korában kezdte el, igaz ekkor még "csak" az ajkait és az orcáit töltette fel. Később már megműttette az orrát, fekete kontaktlencsét és alienszerű karmokat kezdett el viselni. Most azt tervezi, hogy a nemi szerveit, a mellbimbóit és a köldökét is eltávolíttatja. Szerinte ugyanis ezek nem létfontosságúak.

Egy nem nélküli űrlényként akarok élni. Alien akarok lenni. Egy hibrid. Se nem férfi, se nem nő. Erre vágyom 17 éves korom óta."

Saját elmondása szerint gyorsan rájött, hogy sem nem homo-, sem nem biszexuális, és nem is transznemű. Különleges külsejével az a célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy ne címkézzék az embereket. Meg akarja mutatni, hogy a nemi szerepek egyáltalán nem fontosak, csak az a lényeg, hogy jobb emberek legyünk.

(Mirror)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére