Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lagzi Lajcsi Latin-Amerikába menekült?

Bokor Gábor

2017.01.13. 11:07

A zenész külföldön volt, amikor a Budaörsi Járási Ügyészség vádat emelt ellene.

A Blikk úgy értesült, hogy Galambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi Latin-Amerikába utazott. A zenész ellen a Budaörsi Járási Ügyészség napokkal ezelőtt vádat emelt, Lajcsira börtönbüntetést kérnek. A férfi ügyvédje, Frö­lich Krisztián elmondta: ügyfele külföldre utazott.

Elutazott ugyan, de jövő héten már ismét itthon lesz, és kézbe veheti a vádiratot. Eddig ugyanis még nem láttuk, csak a sajtóból tájékozódtunk. Amint elolvasta, 15 napon belül benyújtjuk majd a védelem bizonyítási ira­tait"

– fogalmazott Frölich.

Az ügyvéd elmondta, furcsállja, hogy az ügyészség pont most adta ki közleményét a vádemelésről, hiszen tudták, hogy Galambos nem lesz az országban.

Az ügyészség tájékoztatása szerint G. L. vádlottra börtönben végrehajtandó szabadságvesztés, közügyektől eltiltás, 500 000 forint összegig pénzben kifejezett vagyonelkobzás kiszabását indítványozta. A büntetési tétel két évtől tizenkettő évig terjedő szabadságvesztés lehet.

Lajcsi botrányos ügyeiről ebben a cikkben számoltunk be részletesen.

Nem hagyom, hogy bemocskolják a nevem, pláne nem a családomét! Felveszem a kesztyűt az igazságszolgáltatással, és a végsőkig kitartok, hogy bebizonyítsam az ártatlanságom"

– mondta korábban a zenész.

Nem először hagyja el az országot Lajcsi, mióta kijött a börtönből: tavaly pont családi vakációját­ töl­tötte Mexikóban, amikor a rendőrök átkutatták boldogasszonypusztai birtokát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére