Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elítélték a homoszexuális férfit, aki halálra verte az adoptált kislányát

Pörge Béla

2017.11.07. 10:58

A szociális szolgálatok 15 alkalommal látogatták meg a családot a gyilkosság elõtt, mégsem vették el a gyereket a meleg pártól.

Matthew Scully-Hicks két héttel azután ölte meg az örökbefogadott kislányát, hogy hivatalosan adoptálta őt. A kislány persze korábban is a homoszexuális párral élt, a szociális szolgálatok pedig többször meglátogatták a családot, hogy ellenőrizzék, minden rendben van-e.

A Daily Mail cikke szerint összesen tizenötször jártak a családnál, ez viszont nem volt elég ahhoz, hogy kiszűrjék, valami nincs rendben.

Pedig a kis Elsie korábban gyanús sérülésekkel is járt orvosnál, sőt, egyszer a jobb lábát is eltörte. Az orvosok ekkor gipszben hazaküldték a kislányt.

A sérülések mellett az sem tűnt fel senkinek az illetékesek közül, hogy a környékbeliek többször hallották, ahogyan azért üvöltöztek a gyermekkel, hogy hallgasson el.

A gyilkosság alkalmával Matthew Scully-Hicks előbb durván rázta Elsie-t, hogy maradjon csöndben, majd a padlóhoz vágta a szerencsétlen gyereket. A kislány a korábbi sérülései alapján többször is bántalmazás áldozata lehetett.

Az eset 2016 végén történt a walesi Cardiffban. A férfit hétfőn ítéltek el először, azonban a fentiek miatt a gyermekvédelmi szolgálat munkatársainak a felelősségét is vizsgálják az ügyben.

Elsie másfél éves korában vesztette életét a meleg pár otthonában.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére