Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyedül vagy? Bérelj pasit napi 40 ezerért!

Kékes Viki

2017.01.20. 08:36

Az új év közeledtével nagy a nyomás a kínai lányokon.

A kínai új év közeledtével nagy a nyomás az egyedülálló lányokon. Egyre inkább elterjedt, hogy az egyik legnagyobb kínai ünnepre felbérelnek egy pasit, hogy a szüleik leszálljanak róluk. Ennek viszont elég vaskos ára van: napi 145 dollár — körülbelül 40 ezer forint — egy bérpasi ára.

Bár Kínában általában a lányok bérlése az elterjedt, az év ezen szakaszában jelentősen megnő a kereslet a bérelhető pasik iránt is. Nem véletlen, hogy az "áruk" ilyenkor jelentősen megugrik, elérheti akár egy átlagos kínai háztartás havi jövedelmét is — írja a China Daily.

Ilyenkor tartják ugyanis a kínai új év ünnepét, a Tavasz Fesztivált, amire illik párban érkezni. Az egyedülálló nők körében ezért egyre inkább elterjedt, hogy kibérelnek egy férfit erre az alkalomra, ezzel is csökkentve a szüleik felől érkező nyomást.

Ilyen típusú szolgáltatás Japánban is létezik, méghozzá nagyon borsos áron. Egyetlen óra díja 43 és 60 dollár — körülbelül 17 ezer forint — között  mozog, de a határ a csillagos ég is lehet, ha extra programokat is be szeretnénk iktatni. Egy nő például 600 dolláros "számlát" halmozott fel, amikor bérelt partnerével vacsorázni, vásárolni és karaokézni is elment egy randin.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére