Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Borzalmas tragédia történt Nyitra mellett

Pörge Béla

2019.11.13. 15:48

Egy busz és egy teherautó ütközött, legalább tizenketten meghaltak és tizenheten megsérültek.

A baleset Nyitragerencsér mellett történt a Nyitrát és Aranyosmarótot összekötő régi főúton. A busz menetrend szerinti járat volt, zömmel középiskolások utaztak vele a környező vegyes magyar-szlovák falvakba.

Az eddigi hírek szerint 12 ember halt meg a balesetben és 17 sérült meg, de a tűzoltók még nem tudtak mindenkit kiszabadítani a roncsok közül, így elképzelhető, hogy több halálos áldozata is van a tragédiának – írja az MTI.

Szemtanúk szerint egy kavicsszállító teherautó megbillent a vizes úton, és oldalról nekiütközött a szemből érkező busznak, ami az ütés hatására az árokba borult. A teherautó is felborult, de az úton maradt. A mentők és a tűzoltók kiérkezéséig az arra járó autósok segítettek a sérülteken a saját egészségügyi dobozaikkal.

A baleset helyszínére tart Denisa Saková belügy-, Andrea Kalavská egészségügyi, Érsek Árpád közlekedésügyi miniszter, valamint a baleset miatt Peter Pellegrini szlovák miniszterelnök is, aki ciprusi munkaútját szakította meg a hír hallatán. A szlovák miniszterelnök azt üzente, hogy ő adta utasításba, hogy a mentést a belügy- és az egészségügyi miniszter koordinálja. Kifejezte őszinte részvétét az elhunytak hozzátartozóinak – írja a Paraméter.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére