Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb terroristákat fogtak Belgiumban

2015.12.03. 18:05

BRÜSSZEL, 17:45

Újabb két lehetséges terrorista került rács mögé Belgiumban, de a párizsi merényletek elkövetőit még mindig keresik a rendőrök.

Vasárnap fogták el azt a két férfit Belgiumban, akiket a november 13-i párizsi merényletben való közreműködéssel gyanúsítanak; velük együtt már nyolc fősre bővült azoknak a köre, akiknek valamilyen közük volt a párizsi merénylethez, és elfogta őket a rendőrség. Több tettest még most is keres a rendőrség.

Budapesten is megfordultak a terroristák

Lázár János a csütörtöki kormányinfón megerősítette azt a belga sajtóértesülést, hogy a párizsi terrortámadások egyik főszervezője, Salah Abdeslam a Keleti pályaudvarnál járhatott ősszel, ahol a feltételezések szerint az ott várakozó migránsokból csapatot toborozhatott magának.

Az egyik gyanúsítottat, Samir Z.-t a brüsszeli reptéren kapcsolták le, amikor fel akart szállni egy Marokkóba tartó repülőre. A 20 éves férfi tagja volt annak a szervezetnek, amelynek vezetője felrobbantotta magát a párizsi Stade de France stadionnál. A másik gyanúsított, Pierre N. egy 28 éves belga állampolgár, őt molenbeeki otthonában vették őrizetbe.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére