Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Új vezetõje van az európai liberálisoknak

888.hu

2015.11.21. 15:47

Aki persze egybõl Magyarországról kezdett el beszélni.
BUDAPEST, 15:47

A Guy Verhofstadttal fémjelzett Európai Liberálisok és Demokraták Szövetsége (ALDE) szombaton zárult budapesti kongresszusán új elnököt választott magának, Hans van Baalen holland, liberális európai parlamenti képviselő személyében.

Az új elnök feltehetően a helyszín varázsa miatt, vagy mert az európai liberálisoknak – mint Mórickának – mindig mindenről ugyanaz jut az eszükbe, gyorsan megjegyzést tett Magyarországra.

Hans van Baalen ugyanis kijelentette: imádkozik egy liberális Magyarországért, hiszen az ország mindig a liberalizmus élharcosa volt.

Persze egy budapesti liberális gyűlés nem lehet teljes Fodor Gábor nélkül, akinek a pártja – Magyar Liberális Párt – a tanácskozáson abban a megtiszteltetésben részesült, hogy teljes jogú ALDE-tagságot nyert.

A szabad szemmel láthatatlan párt elnöke kifejtette: politikai közösségük "befolyásos és jelentős", hiszen a 28 uniós tagállam közül hét kormányát vezeti liberális politikus, s az ALDE az Európai Parlament harmadik legjelentősebb, legbefolyásosabb csoportja.

Erre csak ennyit mondanánk:

(MTI)

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére