Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tovább szigoríthat a bevándorláson Trump

Kékes Viki

2017.02.02. 15:28

Kiszivárgott dokumentumok szerint a bevándorlást tiltó rendelet csak az elsõ lépés volt.
WASHINGTON, 15:28

Olyan dokumentumok kerültek a The Washington Post birtokába, amelyek állítólag azt bizonyítják, hogy Donald Trump a jelenleginél is szigorúbb bevándorlási politikát akar – írja az Express.

A kiszivárgott dokumentumok egyike szerint sok "idegen" család az amerikai adófizetők terhére van. A tervezet azt javasolja, hogy őket ki kell utasítani az országból és a hozzájuk hasonlókat nem szabad beengedni az Egyesült Államok területére.

Az amerikai bevándorlási törvények célja, hogy megvédjék az adófizetőket, a bevándorlókat pedig önellátásra ösztönözzék. Mégis egyre inkább az a jellemző, hogy idegen háztartások veszik igénybe a rászorultsági alapon járó szociális támogatásokat."

Az idézett feljegyzés azt javasolja Trump elnöknek, hogy az adófizetők érdekében szigorítson a bevándorlást szabályozó törvényeken. A dokumentum arra a megállapításra jutott, hogy

az új bevándorlási törvényeknek biztosítania kell, hogy az Egyesült Államok a jövőben nem fogad szívesen olyanokat, akik nagy valószínűséggel terhet jelentenek az amerikai adófizetők számára. Az új bevándorlási rendszernek sokkal inkább érdemi alapúnak kell lennie."

A javaslat szerint többet kell tenni az illegális munkahelyek csökkentése érdekében is, amelyek pusztító hatással vannak a bérekre és az amerikai munkavállalók – különös tekintettel az alacsony végzettségű, tizenéves afrikai-amerikai és spanyol munkavállalók – állásaira.

A dokumentum zárásként a "születési terrorizmus" elleni szigorú fellépésre szólít fel (ezalatt azt értik, amikor az Amerikába érkező bevándorlók gyermekei automatikus állampolgárságot kapnak).

A kiszivárgott dokumentumok létezését a Fehér Ház ezidáig nem erősítette meg, de a Washington Post azt állítja, hogy már elkezdték köröztetni a washingtoni tisztviselők között.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére