Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több százmillióba került a gyakorlatilag használatlan német kitoloncolási központ

Forisek Ádám

2017.10.27. 19:28

A hamburgi regionális önkormányzat tavaly építette meg a migránsok miatt szükséges kitoloncolási központját, ami eddig több százmillió forintnak megfelelõ euróba került - a gond csak az, hogy a létesítmény kevesebb mint száz embert deportál az országból.
HAMBURG, 19:28

A hamburgi regionális önkormányzat tavaly építette meg a migránsok miatt szükséges kitoloncolási központját, ami eddig több százmillió forintnak megfelelő euróba került – a gond csak az, hogy a létesítmény kevesebb mint száz embert deportál az országból.

Az új központ 2016 októberében épül fel a hamburgi nemzetközi reptérhez közel. Elsősorban illegális bevándorlók kerülnek ide, valamint azok, akiknek menedékkérelmét elutasították.

A központ felépítése eddig 2,4 millió euróba került, ami átszámítva közel 623 millió forint. Mégis mindössze 84 embert sikerült csak kitoloncolnia az intézménynek egyéves fennállása óta. A költségeket elosztva a migránsok számával, egy migráns kitoloncolása nagyjából 7,5 millió forintba került eddig, nem számolva egyéb járulékos költségekkel, mint például a hazautaztatás – számol be a Hamburger Morgenpost.

Az ügyet egy helyi baloldali politikus robbantotta ki, aki gyanúsnak vélte, hogy ekkora pénzek vándorolnak a kitoloncolási központba. Véleménye szerint ezt a pénzösszeget a migránsok integrációjára kellene fordítani.

Merkel pártjának, a CDU-nak egy tagja, Dennis Gladiator úgy vélekedett, hogy a „költségek még így is viszonylag alacsonyak”, ugyanakkor úgy vélte, jobban kihasználhatná a hamburgi önkormányzat a kitoloncolási centrumot.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére