Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több száz ISIS-terrorista él az angoloknál

Bokor Gábor

2017.05.07. 22:58

Egyes számítások szerint körülbelül 350 olyan ember él Nagy-Britanniában, aki korábban az Iszlám Állam oldalán harcolt a Közel-Keleten.
LONDON, 22:58

Egyes számítások szerint körülbelül 350 olyan ember él Nagy-Britanniában, aki korábban az Iszlám Állam oldalán harcolt a Közel-Keleten.

Úgy tudni, csaknem ezer olyan brit utazott azzal a szándékkal a Közel-Keletre, hogy ott csatlakozzanak a kalifátust kikiáltó Iszlám Államhoz.

Többük csalódott az ISIS-ben, ezért visszatértek a szigetországba, ám radikális nézeteik miatt őket fokozott megfigyelés alá helyezték, ami hatalmas terhet  a titkosszolgálatokra. Ezek az iszlamisták katonai kiképzést kaptak a terrorállamtól, ami miatt fokozottan veszélyesek lehetnek. 

A hatóságok nagyjából háromezerre teszik azoknak a számát, akik a radikális iszlámban hisznek és az Iszlám Állam nézeteit vallják Nagy-Britanniában. 

A Breitbart megkereste Andy Haymant, a Scotland Yard egyik alkalmazottját, aki elmondta, hogy számára is sokkoló, milyen mértékben nő azoknak a száma, akiket meg kell figyelniük radikális nézeteik miatt.

A Nagy-Britanniában egyre nagyobb teret kapó radikális iszlámmal ebben a cikkben foglalkoztunk részletesen. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére