Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Terroristának néztek egy fizikust Brüsszelben, ráküldték a kommandósokat

888.hu

2016.07.20. 21:28

A rendõrség szerdán nap közben nagy erõkkel vonult ki Brüsszel központjába, ahol a hatóság emberei megállítottak és körbevettek egy férfit, akin egy hosszú kabát volt. Brüsszelben ma napközben 35 fokot mutatott a hõmérõ higanyszála, így a férfi által viselt ruhadarab feltûnést keltett.
BRÜSSZEL, 21:58

A rendőrség szerdán napközben nagy erőkkel vonult ki Brüsszel központjába, ahol a hatóság emberei megállítottak és körbevettek egy férfit, akin egy hosszú kabát volt. Brüsszelben ma napközben 30 fok felett járt a hőmérő higanyszála, így a férfi által viselt ruhadarab feltűnést keltett.

A rendőrség lezárta a környéket, evakuálta a környező boltokat és épületeket, miután olyan bejelentéseket kapott, hogy a férfi furcsán viselkedik és drótok lógnak ki a kabátja alól.

Az esetről több kép is született, amelyen a férfire több irányból fegyvert szegeznek a rendőrök, miközben a földön térdel és a tarkója mögött kulcsolja hátra a kezeit.

A helyszínre nagy erőkkel vonult ki a rendőrség. Egy bombahatástalanító és egy SWAT-egység is bevetésre várakozott.

A férfi nem viselkedett normálisan, így óvatosan kellett eljárnunk. Ha valaki kabátban lép ki az utcára ebben az időben, az mindenképp gyanús. A kabát alól drótok lógtak ki. Tartottuk tőle a távolságot."

– mondta a belga rendőrség brüsszeli szóvivője.

A rendőrség egy bombakereső robotot irányított a férfihoz, amely fémlemezeket talált a kabát alatt. A férfihoz ekkor közelebb mentek a rendőrök, letartóztatták és kivallatták.

Az akciót végül lefújták, amikor kiderült, hogy a srác fizikát tanul egy brüsszeli egyetemen és mindössze arról végzett méréseket, hogy mekkora a sugárzási szint Brüsszelben.

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére