Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Terrorgyanú miatt vettek õrizetbe három koszovóit Bajorországban

Bertha László

2016.03.23. 11:18

Terrorizmus gyanúja miatt õrizetbe vettek három koszovói férfit Németországban - jelentette szerdán a német közszolgálati rádió, a Deutschlandfunk.
MÜNCHEN, 11:18

Terrorizmus gyanúja miatt őrizetbe vettek három koszovóit Bajorországban – jelentette szerdán a német közszolgálati rádió, a Deutschlandfunk.

A bajor bűnügyi hivatal is megerősítette azokat a sajtóhíreket, mely szerint kedd kora reggel München és Salzburg között az autópályán megállítottak egy belgiumi rendszámtáblájú autót. A koszovói állampolgárokkal szemben az állam elleni súlyos bűncselekmény előkészítésének gyanúja miatt indítottak eljárást.

A nyomozás eddigi eredményei alapján az ügy nincs összefüggésben a keddi brüsszeli terrortámadásokkal, de nem lehet teljesen kizárni a kapcsolatot.

A beszámolók szerint az autóban három férfi, 36 és 46 év közöttiek ültek. Állításuk szerint egy belga építési vállalkozásnak dolgoznak, ezzel indokolták, hogy miért vannak náluk építési tervek.

Az autóban 10 ezer euró készpénzt is találtak a rendőrök, erről azt mondták a koszovóiak, hogy szerszámok és egy autó beszerzését tervezték. A két testvér és kísérőjük autóját egy névtelen bejelentés alapján állították meg. Állításaikat még nem tudták ellenőrizni, de azt már megállapították, hogy az egyik testvér ellen letartóztatási parancs van érvényben, mert eltűnt a hatóságok elől, hogy megakadályozza az ellen elrendelt kitoloncolást.

(MTI, Deutschlandfunk)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére