Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tengerben állt meg egy utasszállító Boeing Mikronéziában

Nagy Gábor

2018.09.28. 08:34

Túlfutott a kifutópályán az Air Niuguni pápua új-guineai légitársaság Boeing 737-es gépe.
WENO, 8:34

Túlfutott a kifutópályán az Air Niuguni pápua új-guineai légitársaság Boeing 737-es gépe.

Túlfutott a kifutópályán és a tengerben állt meg egy utasszállító repülőgép a Mikronéziai Szövetségi Államokban pénteken, a gépen tartózkodó utasokat és a személyzetet csónakokon mentették ki a gépből. Beszámolók szerint a Air Niuguni pápua új-guineai légitársaság gépét a Mikronéziai Szövetségi Államokhoz tartozó Weno szigeten lévő Chuuk nemzetközi repülőtéren érte a baleset.

Jimmy Emilio, a repülőtér igazgatója elmondta, a gép 150 méterrel elvétette a leszállópályát. A 737-es túlfutott a pályán és a vízben félig elsüllyedt.

A gép fedélzetén 36 fő utazott 11 fős személyzettel. Mindenki túlélte a balesetet, az utasokat kórházba vitték, de komolyabb sérülésről nem érkezett hír.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy miért történt a baleset.

A mostani eset kísértetiesen hasonlít arra a csodára, amelyik New Yorkban, a Hudson folyón történt 2009. január 15-én. Akkor a US Airways 1549-es járata 155 fővel a fedélzetén sikeresen leszállt a New York Cityt és a New Jersey-beli Weehawken városát elválasztó Hudsonra. Az amerikai balesetről film is készült. Íme az előzetese:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére