Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Teljesen kifulladt Amerikában a szélsõbaloldal

Forisek Ádám

2017.11.05. 19:48

Több millió szélsõbaloldali tiltakozót vártak szombaton egész Amerikában, hogy üzenetet küldjenek a "fasiszta" Trump-adminisztrációnak, de a végeredmény óriási égés lett: alig pár ezer embert érdekelt a megmozdulás.
WASHINGTON, 19:48

Több millió szélsőbaloldali tiltakozót vártak szombaton egész Amerikában, hogy üzenetet küldjenek a "fasiszta" Trump-adminisztrációnak, de a végeredmény óriási égés lett:  alig pár ezer embert érdekelt a megmozdulás.

Az amerikai kommunisták által támogatott, szélsőbaloldali Refuse Fascism nevű mozgalom harangozta be az országszerte tartandó, november negyedikei tüntetéshullámot, amely nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint a Trump/Pence „rezsim” elűzését.

A mozgalom honlapján úgy fogalmaz, hogy „több millió ember” kívánja a Trump-adminisztráció "rémálmának" végét. Amerika-szerte ezeket az embereket szólítja cselekvésre a szélsőbaloldali szervezet, hogy „minden nap és minden éjjel” az elnök ellen küzdjenek.

A Trump-ellenesek húsz amerikai nagyvárosban várták a tüntetőket, de a világrengetőnek beharangozott forradalom elmaradt. Los Angelesben alig 2000 ember gyűlt össze helyi sajtóinformációk szerint, Chicagóban és Bostonban pedig egy maroknyi ember tiltakozott.

Seattle-ben mindössze ötven forradalmár vonult utcára, Philadelphiában és San Fransiscóban pedig pár száz. Texasban tudta a legkevesebb embert mozgósítani a szélsőbal, alig több mint egy tucatot. A liberalizmus keleti parti fellegvárának számító New Yorkban sem érdekelt pár száz embernél többet a nagy forradalom:

A számok tekintetében tehát teljes kudarcnak mondható a szélsőbaloldali "tüntetéshullám". Erőszakos bűncselekmények nem történtek, egy-két helyen történt csak letartóztatás kisebb incidensek miatt. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére