Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Saját anyját fejezte le a migráns, majd elismerte: jólesett

Sümeghi Lóránt

2017.03.11. 19:28

Egy 18 éves hondurasi migráns miután lefejezte a saját édesanyját felhívta a rendõrséget, majd a diszpécser kérdésére válaszolva elismerte: azért gyilkolt, mert jólesett.
LOUISBURG, 19:28

Egy 18 éves hondurasi migráns miután lefejezte a saját édesanyját felhívta a rendőrséget, majd a diszpécser kérdésére válaszolva elismerte: azért gyilkolt, mert jólesett.

Az egyesült államokbeli Louisburg városában egy illegálisan ott tartózkodó, hondurasi migráns nyolcszor megszúrta édesanyját, majd szabályosan lefejezte az asszonyt, miközben egy légtérben tartózkodott 4 éves húgával és 2 éves öcsével. Ezután hidegvérrel tárcsázta a hatóságokat. A több mint 17 perces, diszpécserrel rögzített beszélgetésből kiderült, hogy azonnal elismerte tettét. Majd kérdésre válaszolva elmondta:

azért öltem, mert jólesett."

Mi több, megnyugtatta a telefon túlsó végén lévő személyt, a két kistestvérét nem tervezi megölni. Majd hozzátette: felidegesítette őt az édesanyja, ezért szúrta meg nyolcszor. A kiérkező rendőrök beszámolója szerint

a fiatal egyik kezében a késsel, a másikban pedig az anyja levágott fejével fogadott minket."

Az elkövető kapcsán hangsúlyozták, alapos a gyanú, hogy mentálisan sérült. Ezt a férfi ügyvédje is megerősítette, majd hozzátette: emiatt még várni kell arra, hogy kiderüljön, mi volt a valódi motivációja a gyilkosság kapcsán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére