Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Radikális palesztin párt akar bejutni a német parlamentbe

Bokor Gábor

2017.08.28. 13:58

A szeptember 24-i kancellárválasztásra a Német Marxista-Leninista Párt is bejelentkezett, mely a Népi Front Palesztina Felszabadításáért politikusaival együtt akar bejutni a Bundestagba.
BERLIN, 13:58

A szeptember 24-i kancellárválasztásra a Német Marxista-Leninista Párt is bejelentkezett, mely a Népi Front Palesztina Felszabadításáért politikusaival együtt akar bejutni a Bundestagba.

A Jerusalem Post szerint egyre nagyobb az esély arra, hogy az EU és az Egyesült Államok által is terrorszervezetnek titulált Népi Front Palesztina Felszabadításáért elindul a német szövetségi választásokon szeptemberben.

Volker Beck, a Zöldek képviselője elmondta, hogy felháborítónak tartja azt, hogy egy Izrael-ellenes terrorszervezet választási szövetségre lépjen és elinduljon a választáson. A politikus szerint a belügyminisztériumnak meg kellene akadályoznia, hogy a kommunisták összeálljanak a palesztinokkal.

Egy titkosszolgálati jelentés szerint a szélsőbaloldali leninista pártnak összesen 1800 tagja és támogatója van.

Stefan Laurin, a Jüdische Allgemeine nevű hetilap újságírójának két héttel ezelőtti cikke szerint a titkosszolgálat nem lát kivetnivalót abban, hogy a radikális iszlamista palesztin párt is elinduljon.

A palesztin szervezet decemberben a német fővárosban együtt ünnepelte Palesztina megalapításának 49. évfordulóját a Palesztinai Felszabadítási Szervezettel (PFSZ). Az eseményen jelen volt Kholoud Daibes, a PFSZ német nagykövete is. Úgy tudni, hogy a szervezet egyik nagyra becsült tagja az a Leila Khaled is, aki a parlamentbe készülő párt egyik géprablója volt. Khaled 1969-ben a TWA amerikai légitársaság 840-es járatát, majd egy évvel később az izraeli EL AL 219-es járatát térítette el.

Német politikusok szerint aki a Népi Front Palesztina Felszabadításáért nevű szervezetet támogatja, az a terrorizmust támogatja.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére