Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Polkorrektség miatt nem foglalkoznak a no-go zónákkal Németországban

Bokor Gábor

2016.10.13. 12:28

A német nagyváros, Essen lakói fel vannak háborodva, mivel sem a rendõrség, sem a kormányzat nem hajlandó foglalkozni a városban lévõ no-go zónákkal, melyek megkeserítik az életüket, mivel már egyáltalán nem érzik magukat biztonságban.
ESSEN, 12:28

A német nagyváros, Essen lakói fel vannak háborodva, mivel sem a rendőrség, sem a kormányzat nem hajlandó foglalkozni a városban lévő no-go zónákkal, melyek megkeserítik az életüket, mivel már egyáltalán nem érzik magukat biztonságban.

Felháborodott lakók tucatjai követelték a nyugatnémet város, Essen városvezetésétől és rendőrségétől, hogy tegyenek rendet az egyik, bevándorlók által sűrűn lakott városrészben, Altessenben. 

Itt születtem, de nem érzem többé magam biztonságban itt, ez pedig megengedhetetlen" 

– panaszkodott egyikük.

Az elégedetlen városlakók követelései azonban nem hatotta meg a közalkalmazottakat, a helyi rendőrfőnök egyenesen azt mondta, hogy annyit nyaggatták már a lakosok, hogy nem hatják meg az újabb protestálások, és nem akar különösebben foglalkozni a témával. 

Altessen nem no-go zóna, a lakosok egyszerűen csak egymást hergelik, nincs itt semmi baj"

– mondta a város polgármestere, Thomas Kufen, aki kijelentésével csak rontott a helyzeten, hisz egyre többen vannak azon a véleményen, hogy a városvezetés megpróbálja eltussolni a problémákat.

Több helyi panaszkodott arról, hogy a drogkereskedő bandák jelenléte az utcákon egyre zavaróbb, rendszeresek a verekedések is, azonban a rendőrök nem tesznek semmi annak érdekében, hogy megvédjék a törvénytisztelő állampolgárokat. Többen kénytelenek voltak elköltözni, mivel nem érezték magukat biztonságban. 

A korábbi rendőrfőnök, Bernhard Witthaut még 2011-ben mondta azt, hogy a lakosok hiába várják, hogy a rendőrség felsővezetői, a mindenkori városvezetők vagy miniszterek beismerjék a no-go zónák létezését, hisz az azt mutatná, hogy gyenge az állami vezetés és képtelen a területe fölött az ellenőrzést fenntartani.

A mára civil állást betöltő Witthaut a közelmúltban azért kifejtette, hogy számos olyan terület van, ahova csak nagyobb csoportokban mernek bemenni a volt kollégái. 

A német kormányzat mindent megtesz annak érdekében, hogy elhallgassa a hasonló híreket, hisz az rossz fényt vethetne a migránsbefogadó politikájára. 

(Express

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére