Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Öngyilkos merényletet hiúsítottak meg Izraelben

888.hu

2016.02.03. 18:58

Pokolgéppel, gépfegyverrel és késsel felfegyverkezett palesztinokat öltek meg izraeli katonák.
JERUZSÁLEM, 18:58

Pokolgéppel, gépfegyverrel és késsel felfegyverkezett palesztinok próbáltak átjutni egy izraeli katonák által fenntartott ellenőrzőponton.

Igazoltatás közben nyitott tüzet a katonákra az egyik Ciszjordániában élő palesztin. Miután az izraeliek viszonozták a tüzet, mindhárom huszonéves támadó meghalt. Egy 19 éves izraeli katonalány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban már nem tudták megmenteni az életét. Két társa szintén megsebesült.

Súlyos merényletet akadályoztak meg: pokolgép volt a palesztinok testére erősítve, ezért a bombák hatástalanításáig még a mentőket sem engedték a helyszínre.

Három hónapja mindennaposak a halálos összecsapások az izraeliek és a palesztinok között. Október óta 155 palesztin veszítette életét, kétharmaduk merényletet készült elkövetni, meghalt továbbá 26 izraeli, 1 amerikai turista és 1 eritreai menekült. Az indulatok akkor szabadultak el, amikor elterjedt a híre, hogy zsidók és keresztények számára is lehetővé teszi az izraeli kormány a Mecsetek terén való imádkozást, és egyúttal tervezik a muszlimok belépésének korlátozását.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére