Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

No-go zóna lett a svéd Westendbõl

Bokor Gábor

2017.01.14. 20:28

Svédország legnagyobb bevásárlóközpontját szabályosan elfoglalták a migránsok: a folyosókon árulják a drogot, lányokat zaklatnak és rendõröket félemlítenek meg.
GÖTEBORG, 20:28

Svédország legnagyobb bevásárló központját szabályosan elfoglalták a migránsok: a folyosókon árulják a drogot, lányokat zaklatnak és rendőröket félemlítenek meg. 

A göteborgi rendőrségnek nem volt más választása és megszigorította az ellenőrzéseket a város egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, mivel a szaporodó incidensek miatt a vevők már nem szívesen tértek be oda, és mind több munkavállaló mondott fel.

A Nordstan Svédország legnagyobb és legforgalmasabb plázája. Annak ellenére, hogy a boltok zöme nyolckor bezár, az élet nem áll meg, hiszen a bevándorlók ilyenkor átveszik a hatalmat és bandákba verődve uralják a folyosókat. 

Tavaly ősz óta érezhetően megnőtt azoknak a fiataloknak a száma, akik a plázában bandáznak esténként" 

– mondta Jonas Berqqvist, a városi rendőrség egyik csoportvezetője.

A rendőr szerint a fiatalok drogot terítenek, de ők is nagy előszeretettel használják a kábítószert. Elmondása szerint a bandák olykor összecsapnak, sokszor van tömegverekedés. 

Idehozzák a nyakunkra azokat a problémákat és konfliktusokat, amik még az anyaországukban keletkeztek" 

– mondta a balhézó migránsokról Berqqvist.

Egy másik rendőr, Rikard Sörensen szerint egyre több és több tagja van az utcai bandáknak, ami miatt meg kellett növelni a környéken járőröző rendőrök számát. 

A göteborgi drogforgalom nagy része mögött ezek a migránsok állnak. Nem engedném a fiamat a bevásárló központ közelébe, mert nagyon veszélyes hely. Azonban a lányoknak sem ajánlott arra járni az esti órákban, hiszen nagy az esélye annak, hogy kirabolják, de akár szexuálisan is zaklathatják" 

– mondta Sörensen.

A plázát elfoglaló migránsok többsége szíriai, afgán vagy marokkói, akik az iskolapad helyett idejük többségét az utcán töltik. 

A rendőrség tájékoztatása szerint nem ritkák a brutális rablások sem. Egyszer egy tizenéves fiút próbáltak úgy kirabolni, hogy leszorították és egy törött üvegdarabot tartottak a torkához. Mikor az egyik eladó kirohant, hogy megakadályozza a rablást, megfenyegették. 

(Express

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére