Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Német rendõrök: meg akartak erõszakolni? Semmiség!

Pörge Béla

2016.11.01. 16:38

Egy holland határhoz közeli német kisvárosban migráns zaklatott egy fiatalkorú lányt, akit a járókelõk mentettek meg a nemi erõszaktól. A rendõrség reakciója döbbenetes volt.
DUISBURG, 16:38

Egy holland határhoz közeli német kisvárosban migráns zaklatott egy fiatalkorú lányt, akit a járókelők mentettek meg a nemi erőszaktól. A rendőrség reakciója döbbenetes volt.

Rheinbergben, Észak-Rajna-Vesztfália tartományban, Duisburg közvetlen szomszédságában történt az eset, melyről a Rheinische Post számolt be.

Egy 50 éves férfi zaklatott egy 15 éves lányt. A férfi, aki a szemtanúk leírása szerint a közeli menekültotthon lakója, megfogta a lányt, és egy félreeső sarokba ráncigálta, hogy megerőszakolja. Egy gyalogos azonban észrevette, hogy mi történik, és a lány segítségére sietett.

A helyszínre kiérkező rendőrök azonban nem akartak az esettel foglalkozni. Miután a lány és a szemtanúk eljátszották, hogy mi történt, a rendőrök a következőképpen reagáltak:

ez nem tesz semmit, semmiség."

Elmondásuk szerint nem volt miért eljárást indítani.

Miután a sértett apja azzal fenyegetőzött, hogy a médiát is bevonja az ügybe, a rendőrök vonakodva, de elfogadták a feljelentést.

A közeli menekültszálló emberei elnézést kértek a lakójuk viselkedése miatt, és ők is értetlenül állnak a hatóság reakciója előtt.

(OE24)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére