Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem kizárt egy újabb terrortámadás

Bertha László

2016.04.19. 15:58

Az európai bûnüldözõ hatóság szerint nem lehet kizárni, hogy a terrorista sejtek nem terveznek éppen most is újabb terrortámadást Európában.
LONDON, 15:58

Az európai bűnüldöző hatóság szerint nem lehet kizárni, hogy a terrorista sejtek nem terveznek éppen most is újabb terrortámadást Európában.

A Reutersnek az Europol igazgatója, Rob Wainwright kedden úgy nyilatkozott, hogy nem lehet biztosan állítani, hogy terrorista sejtek nem terveznek éppen most is újabb terrortámadást Európában.

Az Europol igazgatója abban sem biztos, hogy a tavaly novemberben Párizsban, valamint idén márciusban Brüsszelben végrehajtott, 130, illetve 35 emberéletet követelő támadásokban érintett minden terroristát sikerült elkapni.

Ez azért van, mert töredezett információhalmaz áll rendelkezésünkre arról, hogy pontosan kik érintettek a merényletekben, és hol tartózkodnak jelenleg.”

– mondta Wainwright, aki szerint a britek unióból való kilépése ugyancsak komoly biztonsági aggályokat jelentene, hiszen az ország elveszítheti a biztonságát szavatoló rendszer egyik fontos elemét:

Ha bármilyen veszélybe kerül csak egy része is annak a nemzetközi rendőri együttműködési és a hírszerzési információ-megosztási rendszernek, amelyre Nagy-Britannia jelenleg támaszkodik, annak igenis lehetnek következményei.”

(MTI, Reuters)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére