Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mindenki a Da'est támadja

888.hu

2015.11.17. 14:48

Elkezdõdött az oroszok bosszúhadjárata.
SZÍRIA, 14:45

Orosz hadihajók lövik az Iszlám Állam rakkai bázisát.

A támadások azután kezdődtek meg, hogy Vlagyimir Putyin bejelentette: Moszkva kiterjeszti a szíriai katonai kampányát, miután bebizonyosodott, hogy az Egyiptomban lezuhant orosz utasszállítógépen terroristák bombát robbantottak.

Az orosz hadsereg több nagy-hatótávolságú rakétát is kilőtt a térségben állomásozó hadihajójáról, valamint az orosz légierő nagyszámú bombatámadást is végrehajtott a szíriai Da'es központjaként funkcionáló rakkai bázisa ellen.

 

 

A beszámolók szerint Moszkva figyelmeztette az Egyesült Államokat a támadásokról annak jeléül, hogy készek közelebbi együttműködésre az amerikaiakkal a szíriai katonai offenzívájukat illetően.


Az ISIS elleni harchoz az Angolok is csatlakoztak, ugyanis a francia légierő vasárnapi rakkai támadásait a Brit Királyi Légierő (RAF) drónokkal támogatta — jelentette az angol védelmi minisztérium.

A brit Reaper drónok a város felett információkat gyűjtöttek a terroristák pozícióiról, hogy a francia hadigépek pontosabb támadásokat tudjanak végrehajtani az ellenséges állások ellen.

A minisztérium azt is elárulta, hogy angol vadászgépek az iraki Szindzsárban is támadást hajtottak végre az ISIS állásai elleni, akik támadásra készültek az ott harcoló kurd pesmerga harcosok ellen.

(Independent, Telegraph)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére