Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Minden rendben Párizsban, csak olyan kevés fehér gyerek jelent meg a Nike promóforgatásán, hogy oda kellett néhányat photoshoppolni a képre

Békési Marcell

2019.12.16. 11:30

A cég egyelőre nem reagált a vádakra.

A Nike nemsokára piacra dob egy új kollekciót „Bondy Dreams” néven, a kollekcióhoz pedig egy kampányt is útnak engedtek december elején. Az új termékek arca Kylian Mbappé francia focista lett.

A kampányvideó leforgatásához a Nike egy párizsi stadiont bérelt ki, ahol statiszta gyerekeknek tartott edzést a fiatal focista, a probléma pedig itt kezdődött.

A forgatásra ugyanis valószínűleg egyetlenegy fehér gyerek sem érkezett, a cég így valószínűleg kénytelen volt néhány fehér gyereket odaphotoshoppolni a plakátra.

Az interneten terjedő hírt egyelőre nem cáfolta vagy erősítette meg a cég, de a plakát alapján valóban gyanús az ügy, mivel ugyanazon – egyetlen fő – fehér kislány félig kitakart arca különböző méretekben ötször is megjelenik a tömegben.

A cég videót is posztolt az eseményről, ahol szintén hiába keresünk fehér gyerekeket, és ezt a kommentelők sem felejtették el megjegyezni. Az első 50 komment például mindegyike olyan jellegű, hogy

Nahát, nem is tudtam, hogy Franciaország is harmadik világbeli ország

A játék neve: találd meg a fehér gyereket. Ja... várj...”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére