Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Migránsellenes matricákat helyeztek el Cambridge-ben

Tóth Dalma

2016.09.30. 13:58

"Nem látjuk szívesen a migránsokat" és "Menjetek haza Afrikába!" feliratú matricákat helyeztek el Anglia központjában, Cambridge-ben.
CAMBRIDGE, 13:58

"Nem látjuk szívesen a migránsokat"  és "Menjetek haza Afrikába!" feliratú matricákat helyeztek el Anglia központjában, Cambridge-ben.

A matricákat lámpaoszlopokra ragasztották a Romsey Recreation parkban. Találunk köztük még "Vigyétek haza a családotokat!" és "Úti cél: Afrika" feliratú matricákat is, amik a "refugees welcome" kampányt parodizálják ki.

A rendőrség már nyomoz az ügyben és arra kéri a lakosokat, hogy aki rendelkezik valamilyen információval az esetről az jelentkezzen a hatóságoknál.

A matrica még a legenyhébb kifejezési módja a rasszizmusnak és a xenofóbiának, ami mostanában Nagy-Britanniában uralkodik.

Korábban olyan matricák tűntek fel South Shields-ben, amiken az állt "rapefugees not welcome", ami az angol rape, megerőszakolni szóból és a refugees, menekültek szóból tevődik össze, azaz körülbelül annyit jelent, hogy a nemi erőszakot elkövető migránsokat nem látják szívesen.

Júniusban egy neonáci csoport Glasgow-ban olyan matricákat helyezett el, amiken az állt hogy "fehér zóna".

Korábban több támadás is történt külföldiek ellen. Augusztusban egy lengyel férfit vertek halálra tinédzserek Harlowban, miután hallották, hogy a férfi az anyanyelvén beszélt.

(RT)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére