Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Merkel már a tényeknek sem hisz

Bokor Gábor

2016.08.19. 07:18

A német kancellár továbbra is kitart amellett, hogy a migráció és az iszlamista terrorizmus közt nincs összefüggés.
BERLIN, 7:18

A német kancellár továbbra is kitart amellett, hogy a migráció és az iszlamista terrorizmus közt nincs összefüggés. 

Annak ellenére, hogy a központi hírszerzés vezetői figyelmeztették Angela Merkelt, hogy a migránsok között az Iszlám Állam terrorszervezet milicistái is megbújhatnak,a német kancellár továbbra sem tervezi, hogy változtat a "nyitott ajtók politikáján". A német lakosok egyre több alkalommal fakadnak ki Merkel felelőtlen migránspolitikája ellen, ám ő nem figyel saját állampolgáraira, rendszeresen cserben hagyja őket. 

A német közvélemény már szabályosan retteg attól, hogy a dzsihadista-toborzók az országba érkező közel másfél millió migránsnak átmossák az agyát és potenciális terroristát "gyártanak" belőlük. 

A német Alkotmányvédelmi Hivatal eddig 340 konkrét esetről tud, amikor az országba érkező migránsokat megpróbálták beszervezni a toborzók.

Ez csak a jéghegy csúcsa, vélhetően sokkal több ilyen eset történt." 

– figyelmeztetett Hans-Georg Maassen, a hivatal első embere. 

Németország az elmúlt hetek sorozatos terrorcselekményeit követően kétségbeesetten próbálja a terrorellenes törvények és intézkedések tömkelegét meghozni. 

Aggodalomra ad okot, hogy több iszlamista toborzót is a bevándorlók számára létrehozott ideiglenes szálláson találtak." 

– folytatta Maassen. 

A német politikusok folyamatos nyomás alatt vannak, ugyanis a közvélemény minél gyorsabban kitenné az országból azokat, akiknek elutasították a menedékkérelmét, ám a német kormányzat még ez ügyben sem siet. 

Szomorú, hogy a német kancellár annak ellenére sem fogja fel a migrációval járó veszélyeket, hogy az utóbbi hetekben megszaporodtak az iszlamisták által elkövetett támadások.

  • Az egyik legjelentősebb német statisztikai hivatal, a Destatis szerint több mint 2,1 millió illegális bevándorló érkezett Németországba 2015-ben.
  • Több mint 33,000 olyan migráns tartózkodik jelenleg is Németországban, akiket hivatalosan kiutasítottak. Õket jelenleg is a német adófizetők tartják el.
  • A bevándorlók többsége eltépte az útlevelét, hazudott származásáról, életkoráról, hogy így elkerülje a kitoloncolást.
  • A meghirdetett radikalizálódás-mentesítő program megbukott, hisz az országban tartózkodó szalafista bevándorlók hallani sem akarnak róla.

Frauke Petry, a jobboldali AfD társelnöke szerint az elutasított menedékkérőket két, a ENSZ által ellenőrzött, Európán kívüli szigetre kéne száműzni. Az ötletet a német lakosság egyre nagyobb része támogatja.  

(Express, Gatestone)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére