Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Merkel közeli szövetségese követeli, hogy a migránsok kapjanak szexuális felvilágosítást

888.hu

2018.11.02. 13:00

A migrációért, a menekültekért és integrációért felelõs miniszter a freiburgi csoportosan elkövetett nemi erõszak után fakadt ki. A politikus szerint itt az ideje, hogy a migránsoknak elmagyarázzák: mit szabad és mit nem.

A menedékkérőket muszáj megtanítanunk arra, hogy Németországban zéró tolerancia van a szexuális bűncselekményekkel szemben – mondta a migrációért felelős miniszter egy interjúban, amelyben szóba került az a freiburgi eset, amelyben egy 18 éves lányt erőszakolt meg hét szír migráns.

Az elkövetőket bíróság elé kell állítani és szigorúan meg kell büntetni"

– emelte ki Annette Widmann-Mauz, a migrációért, menekültekért és integrációért felelős miniszter. A politikussal az RND német híroldal készített interjút, amelyet a The New York Times szemlézett.

Brutális migránserőszak Freiburgban

Mint megírtuk, az eset október 14-én történt. Egy diszkóban hét szíriai migráns bedrogozott egy 18 éves német lányt. Az ájult lányt az egyikük kivitte a szórakozóhelyről egy bozótos területre, majd miután megerőszakolta, hívta társait is, hogy azok is megtehessék. Legkevesebb további 7 migráns erőszakolta meg a fiatal lányt.

Az egyik elfogott egy kurd származású férfi, aki a képek tanúsága szerint korábban harcolt a szíriai háborúban.

A megerőszakolt lány végül élve megúszta és még aznap feljelentést tett. Néhány nap múlva fogták el az elsőrendű vádlottat és egyik társát egy menekültszálláson.

Freiburgban nem ez az első súlyos incidens: a város már két évvel ezelőtt a lapok címoldalára került egy diáklány meggyilkolása miatt. A bűntény elkövetésével egy fiatal migránst vádoltak, akit idén márciusban ítéltek el. Az akkori bűntény és további, a térségben elkövetett bűncselekmények vitát váltottak ki a német menekültpolitikáról.
Szexuális felvilágosítás

Minden Németországba érkező menedékkérőnek már az érkezéskor részt kell vennie egy olyan tanfolyamon, amelyen elmondják nekik, hogy itt zéró tolerancia van a szexuális bántalmazások és más erőszakos bűncselekmények esetében – mondta Widmann-Mauz.

A miniszter egyébként Angela Merkel közeli szövetségese, minisztériuma a kancellária alá tartozik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére