Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Merényletre készülõ ISIS harcosokat fogtak el Oroszországban

Sümeghi Lóránt

2017.07.31. 22:28

Elfogták Moszkva közelében az Iszlám Állam terrorszervezet két követõjét, akik vezetõiktõl Szíriából vártak utasítást terrorcselekmény végrehajtására - közölte hétfõn az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) Vlagyimir megyei parancsnoksága.
MOSZKVA, 22:28

Elfogták Moszkva közelében az Iszlám Állam terrorszervezet két követőjét, akik vezetőiktől Szíriából vártak utasítást terrorcselekmény végrehajtására – közölte hétfőn az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) Vlagyimir megyei parancsnoksága.

A két közép-ázsiai származású gyanúsított lőfegyverek és házi készítésű robbanószerkezet alkotóelemeinek beszerzésére, valamint a terrortámadás célpontjának kiválasztására készült. Elismerték, hogy

terroristákkal álltak kapcsolatban, és terrortámadások elkövetésére készültek, amelyek után Afganisztánba indultak volna, hogy ott csatlakozzanak az ISIS fegyvereseihez.

A gyanúsítottak ellen eljárás indult. Mint ismert, az FSZB pénteken hét közép-ázsiai személyt vett őrizetbe, akik merényletre készültek Szentpétervár vasúti hálózata és az észak-oroszországi nagyváros csomópontjai ellen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére