Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Most bérelj lakást a Trump-toronyban!

Kékes Viki

2016.11.22. 18:28

Miután a megválasztott amerikai elnök bejelentette, hogy nem akar kiköltözni az épületbõl, egyre több lakás áll üresen. Eddig a lakók 15 százaléka menekült el, a bérleti díjak zuhanni kezdtek.
NEW YORK, 18:28

Miután a megválasztott amerikai elnök bejelentette, hogy nem akar kiköltözni az épületből, egyre több lakás áll üresen. Eddig a lakók 15 százaléka menekült el, a bérleti díjak zuhanni kezdtek.

Donald Trump megválasztása után nem rejtette véka alá, hogy szívesebben töltené a következő négy évet is jelenlegi otthonában – a Fehér Ház helyett. Nem meglepő tehát, hogy az épület az érdeklődés középpontjába került az elmúlt napokban. Miközben bent a leendő elnök tárgyalt kormányának esetleges tagjaival, kint újságírók és tüntetők sátoroztak le, alaposan felforgatva a tulajdonosok és a bérlők életét. 

A Hollywood Reporter tájékoztatása szerint jelenleg 31 lakás áll üresen a Trump-toronyban. Ennek köszönhetően a manhattani luxuslakások áraihoz képest meglepően olcsón lehet megvásárolni vagy kibérelni ezek közül valamelyiket. 

Az "57C" lakás ára például szeptember elején kilenc százaléknyit csökkent, most már potom 3.2 millió dollárért megvásárolható. Egy másik lakás, a "32H" ára 25 százalékkal csökkent, gyakorlatilag aprópénzért, alig több, mint 2 millió dollárért árulják. Hasonló a helyzet a bérlemények esetében. Az "55J" lakás például már havi 18 ezer dollárért kibérelhető, míg a "35H"-nak épp most csökkentették a bérleti díját havi 5250 dollárra. Összesen öt bérelhető lakás ára zuhant le egy héttel a választást követően. 

Érdekes adat, hogy míg egy átlagos manhattani lakás körülbelül 46 napig van a piacon, a Trump-torony esetében ez 119 napra nő. Szintén sokatmondó, hogy míg a bérleti díjak átlagosan három százalékkal nőttek Manhattanban, a Trump-torony esetében változatlanok maradtak, vagy csökkentek. 

Egy ingatlanügynök most mégis azt mondja, hogy abban bízik hogy Trump megválasztása sok érdeklődött vonz majd.

Szóval ha olvasóink közül valakinek van felesleges 600-700 millió forintja, ne habozzon! Soha vissza nem térő lehetőség előtt állhat, hogy az Egyesült Államok következő elnökének szomszédja legyen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére