Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Macedónia bezárta kapuit a migránsok elõtt

888.hu

2016.01.20. 18:18

A szerbek és a horvátok pedig csak az Ausztriába vagy Németországba igyekvõket engedik át területükön.
MACEDÓNIA, 18:23

A macedónok lezárták a Görögországgal közös határukat, hogy kizárják a Nyugat-Európába igyekvő migránsokat. A szerbek és a horvátok pedig csak az Ausztriába vagy Németországba igyekvőket engedik át területükön.

 

 

A görög rendőrség szóvivője elmondta, hogy a határ kedd éjszaka óta lezárás alatt van. Az intézkedés következtében több mint 600 migráns rekedt Görögországban.

Mindeközben a szerb kormány szerdán közölte, hogy elutasítja bevándorlók igényét, hogy beléphessenek az ország területére, kivéve , ha azok menedéket kérnek Ausztriában vagy Németországban.

Mától azok a migránsok nem folytathatják az útjukat Szerbián keresztül, ha nem igényeltek menedékkérelmet Ausztriában vagy Németországban

– jelentette ki Aleksandar Vulin szerb miniszter.

Hasonló új szabályok leszek érvényesek a migránsokra Horvátországban is, ugyanis a regisztrációnál azt is megkérdezik majd tőlük, hogy Németországban vagy Ausztriában kérnek-e menedékjogot – közölte Ranko Ostojic ügyvezető belügyminiszter szerdán.

Hogy ennek mi az értelme? Hát az, hogy Ausztria szerdától csak azokat a menekülteket engedi be területére, akik Ausztriában vagy Németországban akarnak menedékjogot kérni, továbbá akiknek meg lehet állapítani a személyazonosságát, nincs bűnözői múltjuk, és nem jelentenek veszélyt a nemzetbiztonságra.

(RT, MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére