Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Londonban minden napra jut egy brutális gyilkosság

Bokor Gábor

2019.05.10. 13:00

A pakisztáni származású főpolgármester szerint a klímaváltozás és a Brexit miatti riogatás fontosabb, mint a helyzet kezelése.

Újabb késes támadás történt Londonban. A brit fővárosban legutóbb egy 14 éves fiút szúrtak meg, egy késsel a hátába és a fejébe döftek számtalanszor. Az eset Dél-Londonban történt, ami meglepőbb, hogy fényes nappal, délután fél 6-kor Croydon negyedben a Selhurst vasútállomástól nem messze.

A képet más eset során készítették | Fotó: AFP

Az áldozatot egy rendőr találta meg, amint épp a saját vérében feküdt a járdán. Míg kiérkeztek a mentők, a rendőr próbálta életben tartani az áldozatot, ami sikerült is neki. A 14 éves gyereket kórházba szállították, állítólag már nincs életveszélyben. A városnak azon része, ahol a támadás történt, különösen veszélyes. A Metro beszámolója szerint pont ott gyilkolták meg három éve a 22 éves Scotty Kouebitrát, akinek egy csavarhúzóval a nyakába és a szívébe döftek. A mostani támadással egy időben egy másik tinédzsert is megtámadtak, akit a slough-i Tesco mélygarázsban szúrtak le, az áldozat belehalt a merényletbe. Az egyik szemtanú elmondta, hogy csak egy hatalmas sikolyra lett figyelmes, mikor odarohant, rengeteg vér borította a földet.

Az időseket sem kímélik: egy 87 éves nőt súlyos sérülésekkel hagytak magára Streathamben, Dél-Londonban, miután ismeretlenek kicsavarták a táskáját a kezéből. Ez a támadás dél előtt pár perccel történt, az öreg nő épp a vásárlásból tért hazafelé, mivel meglátogatta volna a családja.

Fotó: AFP

A rendőrségi statisztikák szerint bár a tavalyi év is rettenetes volt bűncselekmények szempontjából Nagy-Britanniában és Walesben, az idén még ezeket a számokat is képesek felülmúlni, hiszen ötödével nőttek meg az erőszakos bűncselekmények számai. A londoni városvezető tavaly, mikor számonkérték, hogy miért van ennyi bűncselekmény a fővárosban, valamint miért nem lépnek fel határozottabban ez ellen, csak annyit mondott:

minden a legnagyobb rendben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére