Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lezuhant egy utasszállító Oroszországban

Sümeghi Lóránt

2016.03.19. 09:28

Több mint hatvan halálos áldozatot követelt az a repülõszerencsétlenség, amely szombat virradóra történt az orosz Rosztov-na-Donu repülõtér közelében.
ROSZTOV, 9:28

Több mint hatvan halálos áldozatot követelt az a repülőszerencsétlenség, amely szombat virradóra történt az orosz Rosztov-na-Donu repülőtér közelében. 

A Dubaiból érkező, a FlyDubai légitársaság kötelékébe tartozó Boeing 737-es fedélzetén lévő 55 utas és a személyzet 6 tagja közül senki sem élte túl a katasztrófát. A korai vizsgálatok alapján a gép leszállás közben zuhant le a dél-oroszországi Rosztov-na-Donu repülőterén. 

A becsapódás következtében a repülő kigyulladt és darabokra zúzódott. A több mint ötszáz főből álló, a helyszínre kiérkező mentőalakulatnak a tüzet sikerült már eloltani, azonban túlélőt már a mentés megkezdésekor sem találtak.

Az orosz hatóságok egyelőre csak találgatnak azzal kapcsolatban, hogy mi okozhatta a tragédiát. A helyi források arról számoltak be, hogy szombatra virradóra viharveszélyt jelzett előre a rosztovi területre vonatkozóan a meteorológiai szolgálat, így lehetséges, hogy a rendkívül erős szélmozgás és a rossz látási viszonyok állnak a gép lezuhanásának hátterében. A hatóságok ugyanakkor nem zárják ki az emberi mulasztás lehetőségét sem.

(MTI, RT)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére