Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kanadában is legalizálják a füvet

888.hu

2017.03.28. 10:58

Kanada liberális miniszterelnöke, Justin Trudeau bejelentette, hogy 2018-tól "rekreációs célokra" is legalizálják a füvet.
OTTAWA, 10:58

Kanada liberális miniszterelnöke, Justin Trudeau bejelentette, hogy 2018-tól "rekreációs célokra" is legalizálják a füvet.

A javaslat szerint a nagybani termesztőknek engedély kiváltására lenne szükségük a marihuána előállításához. Amennyiben elfogadják a törvényt, akkor Kanadában legálisan hozzáférhetővé válik fű rekreációs célokra is, azaz nemcsak receptre lehet majd kapni. A legtöbb tartományban 18 éves kortól tennék hozzáférhetővé a drogot, ám a korhatár egyes területeken ennél magasabb is lehet.

A kanadaiaknak lehetősége lenne otthon is termeszteni, azonban a szabályozás négy tőben maximalizálná az otthon tartható növények számát – írja az Independent.

Az árakat nem országosan szabnák meg, hanem az egyes tartományokra bíznák azok megállapítását.

A marihuána legalizálása egyébként Trudeau egyik kampányígérete volt. A miniszterelnök kiemelte, hogy amíg a drogot nem legalizálják, addig a jelenlegi törvények maradnak, azaz a fű fogyasztása a törvény életbe lépésig illegális marad.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére