Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Iszlamistákat neveltek egy francia iskolában

Bokor Gábor

2016.11.20. 22:28

A francia hatóságok bezárattak egy iskolát Toulouseban, mert a hagyományos tárgyak helyett a gyerekek fõként az iszlámról tanultak.
TOULOUSE, 22:28

A francia hatóságok bezárattak egy iskolát Toulouseban, mert a hagyományos tárgyak helyett a gyerekek főként az iszlámról tanultak.

Három éven át hivatalos iskolaként működött az Al-Badr oktatási intézmény. Az iskola nem titkoltan az iszlám vallást helyezte előtérbe. 

Demográfiailag Franciaország déli részén él a legtöbb másod-, harmadgenerációs bevándorló, akiknek a többsége iszlám vallású.

A jelentések szerint többet tanították a diákoknak az iszlám törvénykezést, a saríát, mint a francia történelmet – írja a Magyar Idők.

A tanfelügyelők szerint a normál tantárgyakat csak felületesen oktatták, ellenben sokkal nagyobb hangsúlyt kapott a Korán. 

Abdelfattah Rahhaoui, az iskola alapítója a hatóságok szerint ugyan bújtatva, de tudatos iszlamizációt folytatott. A férfi kikelt az oktatási intézmény bezárása ellen, a Facebookon úgy reagált, hogy csupán azért tartják őket a dzsihádistáknak, mert csapatépítés címszó alatt lézerharcolni mentek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére