Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Helyben vagyunk: a német balosok arabokkal karöltve Izrael ellen tüntetnek Berlinben

888.hu

2018.10.19. 14:28

Olyanok is tüntettek Berlinben a tolerancia, az elfogadás és a befogadás nevében, akiket az EU és az USA is terroristaként tart számon.

Az október 13-i nagy tüntetésről a liberális média üdvrivalgással számolt be. Minden létező platformon megírták, hogy több ezer csillogó szemű német fiatal tüntetett a tolerancia, a befogadás, a szólásszabadság mellett, de senki sem említette meg, hogy a német baloldal egyben Izrael és a zsidóság ellen is vonult.

Sőt, a demokráciamenetben olyanok is voltak, akiket az Európai Unió és az USA terrorista csoportként kezel. Egyes felszólalók pedig Izrael megsemmisítéséről beszéltek.

A német baloldali körökben méltán népszerű Marxista-Leninista Párt mellett részt vett a tüntetésen az itthon már jól ismert, Jobbik-közeli Központi Muszlim Tanács, amely a muszlim fasiszta Szürke Farkasok és más Nyugat-ellenes iszlamista klubok ernyőszervezeteként funkcionál.

A Szombat megjegyzi, hogy az egyik németországi liberális török ügyvédnek fel is tűnt a menet elvei és azon részt vevők nézetei közti ellentmondás, amelyet így kommentált:

Naivitás lenne toleranciáról beszélni akkor, amikor a tüntetők intoleranciát hirdetnek.”

Erről sem számoltak be az itthoni liberális lapok, de Merkel pártja elítélte a baloldali szélsőségeket és a radikális iszlamizmust hirdető menetet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére