Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felháborítóan enyhe büntetést kapott a migránsokat csempészõ baloldali képviselõ

888.hu

2017.10.02. 22:28

Egy baloldali svájci képviselõnõt felfüggesztett pénzbüntetésre ítélt a bíróság, mert 24 afrikai migránst csempészett az országba.
BELLINZONA, 22:28

Egy baloldali svájci képviselőnőt felfüggesztett pénzbüntetésre ítélt a bíróság, mert 24 afrikai migránst csempészett az országba.

Lisa Bosia Mirra egy migránsokat segítő szervezet alapítója, valamint a svájci Szociáldemokrata Párt tanácsosa migránsokat akart becsempészni az országba, ám lebukott, így bíróság előtt kell felelnie a tettéért – írja a Breitbart.

A nő tárgyalása még áprilisban kezdődött, és most hoztak egy szokatlanul enyhe ítéletet az ügyében. Mirrát 8800 svájci frank (kb. 2,4 millió forint) megfizetésére kötelezték, amelyet 2 évre felfüggesztettek. A bíró szerint a "politikus szándékai jók voltak", ezért szabott ki enyhe büntetést.

Mirra újságíróknak nyilatkozva elmondta, hogy továbbra is politizálni fog és az ítélet ellen fellebbezést nyújt be.

A vád szerint a politikus egy hálózatot működtetve szervezte meg a 24 migráns Svájcba való becsempészését. A migránsokat Olaszországból hozta át, ami a bíró szerint nem volt indokolt, mivel a migránsok ott is biztonságban voltak.

Mirrát 2016 szeptemberében fogták el a hatóságok, amikor az autójával négy kiskorút csempészett be Svájcba.

2016-ban rengeteg migráns érkezett Olaszországba. Egy részük Ausztria, egy részük Németország, egy részük pedig Svájc irányába indult el, ám az osztrákok és a svájciak igyekeztek megakadályozni, hogy a migránsok bejussanak az országba. Mindhárom ország egyaránt vonzó a migránsok számára, hiszen gazdag államokról van szó, amelyek bőkezűen osztják a szociális támogatásokat.

Már 2016-ban több ezer migráns táborozott a svájci-olasz határon, és a balliberális politikus elkezdte volna átszállítani őket, amikor kattant csuklóján a bilincs.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére