Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felgyújtották egy német környezetvédõ autóját, miközben a német famaffia ellen tüntetett

888.hu

2017.01.27. 15:58

A romániai német famaffia felgyújtatta Hans Hedrich aktivista autóját Segesváron.
SEGESVÁR, 12:58

A romániai német famaffia felgyújtatta Hans Hedrich aktivista autóját Segesváron.  

Főtér beszámolója szerint kedd este felgyújtották a Hans Hedrich erdélyi környezetvédő által használt gépkocsit. Az aktivista épp sétálni indult a kutyájával, amikor észrevette, hogy ég a segesvári lakása előtt leparkolt autó. A felvételen jól látható, hogy két helyen is megpróbálták felgyújtani az autót, vagyis szándékos bűncselekményről van szó.

A romániai famaffia és a Schweighofer (osztrák fakitermelő gyár) székelyföldi üzemének illegális elindítása ellen küzdő környezetvédőnek ez nem is a saját autója volt, csupán kölcsönkapta, hogy megkönnyítsék a civil és kutatóprojektjeihez szükséges kiszállásait. Gyűjtés indult az autó megjavítására.

Mivel Hedrich időben észrevette a tüzet, az nem semmisítette meg a gépkocsit, de így is jelentős, mintegy ezer eurós kár keletkezett abban.
 
Természetesen feljelentést tett a rendőrségen, amely még csütörtök este nekiállt a helyszínelésnek.

 A német famaffia és a német környezetvédő

Hans Hedrich egy famaffiát, amely ellen évek óta küzd, illetve egy szomszédos családot gyanít a támadás mögött – részletezte a Főtér.ro-nak, de a kettő kombinációját sem zárja ki: lehet, hogy a vele ellenséges család a famaffia megbízásából cselekedett.

Hedrich a Neuer Weg környezetvédő egyesület alelnöke, négy éve lakik ismét segesvári szülőházában, és már régóta konfliktusban áll az említett családdal. Elmondta, hogy szomszédai már többször megfenyegették, betörtek a lakásába és loptak tőle. Hiába tett feljelentést, a rendőrség egyszer sem „fogta el” őket, gyanúja szerint ezek az emberek a rendőrség besúgóiként is működnek.
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére