Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezúttal egy Serena Williams-jelmez miatt hisztiznek a haladás bajnokai

Horváth Tamás

2018.09.19. 19:25

A libsik ezúttal egy viccnek szánt kép miatt kiáltanak rasszizmust és sírják tele a közösségi médiát. A bûnt megint Ausztrália földjén követték el.

Egy héttel ezelőtt mi is megírtuk, hogy egy Serena Wiliams-karikatúra verte ki a biztosítékot a píszí hithű harcosainak körében. Virtuálisan meglincselték Mark Knight ausztrál karikaturistát, mert le merte rajzolni az őrjöngő afroamerikai női teniszezőt, Serena Williamst, aki a US Open döntőjében megkérdőjelezhetően viselkedett.

Most újra áll a bál.

Történt ugyanis, hogy a Penguins Football Club ausztrál futballcsapat három fehér játékosa hétfőn posztolt egy képet a Facebookra, melyen feketére maszkírozva láthatók.

A bejegyzést a #madmonday képaláírással látták el, mely utalás az „Õrült Hétfő” néven ismert ausztrál szokásra, amikor az ausztrál futballjátékosok a szezon végeztével különböző jópofa maskarákat öltenek, majd önfeledt bulizással vezetik le a mögöttük hagyott szezon fáradalmait.

A pellengérre állított három sportolónak az volt a bűne, hogy a tradicionális szokás keretei között Serena Williamst; a nővérét, az ugyancsak teniszező Venus Williamst és egy Ausztráliában ismert ausztrál futballjátékost, a Kenyában született Aliir Aliirt személyesítették meg.

A forgatókönyv a szokásos:

  • a libsik hisztizni kezdtek,
     
  • ezért a „vétkesek” törölték a képet,
     
  • majd bocsánatot kértek és elhatárolódtak maguktól,
     
  • s természetesen nem maradhatott el saját csapatuk és a szövetség sajnálkozása sem.

Megvizsgáljuk a lehetőségét annak, hogy a ligával és a klubokkal együttműködve hogyan tudnánk segítséget nyújtani a játékosok oktatásához"

– nyilatkozta az ausztrál futballszövetség képviselője.

Értjük tehát: az, hogy valaki egy helyi hagyománynak eleget téve tréfás kompozícióra áll össze másokkal, az tudatlanság, és nagyon fontos az ő oktatása, érzékenyítése és a többi.

Nem tudom, hogy fehér emberek hogyan tudnának Serena Williamsnek öltözni úgy, hogy nem festik magukat feketére. A felvilágosult, velünk ellentétben tanult libsik ezt biztosan tudják, hiszen ők mindent tudnak, náluk van a bölcsek köve.

Legyenek hát oly’ kedvesek, és tanítsanak minket, ostoba, bigott konzikat!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére