Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezt még Vona Gábor is megirigyelné: oszmán gárda hódítaná meg Németországot

Tóth Dalma

2016.08.08. 14:28

Kiállnak a török vezetés mellett, a hatalmat dicsõítik, azt kiabálják az általuk készített felvételeken, hogy Allah Akbar és le akarják gyõzni Németországot. De kik is õk?
BÉCS, 14:28

Kiállnak a török vezetés mellett, a hatalmat dicsőítik, azt kiabálják az általuk készített felvételeken, hogy Allah Akbar és le akarják győzni Németországot. De kik is ők?

 

 

A török rockerbanda neve Oszmán Germánia. Nem meglepő módon az emberekben félelmet és ijedtséget keltenek. Évek óta jelen vannak több városban is, de most megnyitották a hivatalos központi irodájukat Bécsben.

A banda propagandavideója júliusban jelent meg az interneten. A felvételen a tagokat úgy mutatják be mint isten harcosait és utcai huligánokat. Korábban sikerült már összetűzésbe keveredniük az egyik ellenséges bandával, aminek az lett a vége, hogy gránát robbant egy kávézóban Saarbrückenben. Szerencsére senki sem sérült meg, viszont annál nagyobb anyagi kár keletkezett. További konfliktusra is lehet számítani a török banda, a régi motorosok például a Hells Angels és a kurdok között.

 

A banda a székhelyét alig három hete nyitotta meg Bécsben. Más városokban többek között Vorarlbergben és Linzben is tevékenykednek, de a központi székhelyüket Bécsbe helyezték. Az oszmán bandát Mehmet Bagci vezeti. A banda box klubként is működik, és szociális vénával is rendelkezik:

Nem a "normális" embereket, hanem azokat akarjuk magunk között tudni, akik elesettek."

- mondta a banda főnöke.

 

A tagságról nincsenek pontos információk. Bagci szerint egy tucat állandó tag van, valamint rengeteg támogatójuk is akad.

A hatóságok figyelemmel követik a banda tevékenységét és készek lépni, ha bármi probléma adódna. Az Oszmán Germánia tagjai szövetséget akarnak kötni a Zöld Farkasokkal. A kurdokkal már sikerült tömegverekedést rendezniük. A Hells Angels mellett a bosnyákokból álló Egyesült Tribün sem nézi jó szemmel a török bandát. A német rockerek kiakadtak, hogy az Erdogan mellett kiálló demonstráción a török banda tagjai biztonsági emberekként léptek fel.

Az Oszmán Germánia már 40 központtal rendelkezik Németországban.

 

A török rockerbanda nyíltan kiáll Erdogan munkássága mellett. Az Oszmán Germánia nem egy motorklub, tagjai sokszor limuzinnal járnak.

A banda eredetét homály fedi, de valószínűleg a németországi rockerek testvérháborújából nőtte ki magát. A szálak egy bizonyos Necati Arabacihoz vezetnek vissza. Arabaci Kölnben tevékenykedett. A török üzletembert 2002-ben ember- és fegyverkereskedelemért valamint lányok futtatásáért letartóztatták. Öt évre rá azonban kiengedték és Törökországba deportálták, annak ellenére, hogy kilenc év börtönre ítélték. Arabaci át akarta venni a vezetést a Hells Angelsben, de elviekben ez nem sikerült neki.

A régóta fennálló Hells Angels tagjai és a migráns háttérrel rendelkező bandák között kirobbant a háború.

 

(Kronen Zeitung)
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére