Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elismerte egy olasz liberális politikus, hogy pénzt kaptak Sorostól

Forisek Ádám

2019.10.24. 09:58

Véleménye szerint Sorostól támogatást kapni sokkal jobb, mint Orbán Viktor szövetségesének lenni.

Riccardo Magi korábban a baloldali-liberális Olasz Radikálisok (RI) párt titkára volt, most pedig a +Europa nevű párt elnökhelyettese. Arról a pártról beszélünk, amelynek elnöke a korábbi olasz külügyminiszter, Emma Bonino, ő számít az illegális bevándorlás legnagyobb támogatójának Olaszországban.

Eddig is nyílt titok volt, hogy Bonino Soros pénzéből kampányol a bevándorlás mellett, ezt a hírt azonban most Magi megerősítette, mint mondta, a pénzt „a bevándorlók megsegítésére, szociális jóllétük javítására, és az olasz bevándorlási törvények megváltoztatására” használták volna.

Egészen pontosan az volt a cél még 2017-ben, hogy összeszedjenek kilencvenezer aláírást egy jóval lazább bevándorlási törvény elfogadására, amely biztosította volna az állandó belépési pontokat a migránsoknak. Magi szerint erre azért volt szükség, hogy minél több migránst tudjanak bevonni a munkaerőpiacra.

Sokkal jobb Sorostól pénzt kapni, mint Orbánnal barátkozni

– tette hozzá az olasz képviselő.

A baloldali olasz párt összesen 87 millió forintnak megfelelő összeget kapott Soros alapítványától. Ez csak töredéke annak a 2,5 milliárd forintnyi összegnek, amit a tőzsdespekuláns a politikai pártok, szervezetek és NGO-k között szórt szét csak Olaszországban a bevándorlás népszerűsítése végett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére