Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elaludt, ezért kivégezték

Nagy Gábor

2016.08.30. 06:58

Nyilvánosan végeztek ki két magas rangú tisztségviselõt (egy korábbi mezõgazdasági minisztert és az oktatási tárca egyik munkatársát) Észak-Koreában, mivel utóbbi például elaludt egy Kim Dzsong Un észak-koreai vezetõ elnökletével megtartott értekezleten.
PHENJAN, 06:58

Nyilvánosan végeztek ki két magas rangú tisztségviselőt (egy korábbi mezőgazdasági minisztert és az oktatási tárca egyik munkatársát) Észak-Koreában, mivel utóbbi például elaludt egy Kim Dzsong Un észak-koreai vezető elnökletével megtartott értekezleten.

A kivégzéseket légvédelmi fegyverrel hajtották végre az észak-koreai főváros, Phenjan egyik katonai akadémiáján Kim Dzsong Un parancsára.

Dzsungang Ilbo című dél-koreai lap szerint az egyik kivégzett, Hvang Min korábban a mezőgazdasági tárcát vezette, és azért ítélték halálra, mert "olyan közpolitikai javaslatokat támogatott, amelyek közvetlen fenyegetést jelentettek az észak-koreai vezetésre."

A lap úgy tudja, a másik férfi, Ri Jong Dzsin az oktatási minisztériumban dolgozott miniszteri szintű tisztségviselőként. "Azzal vívta ki Kim haragját, hogy elbóbiskolt egy értekezleten, amelyet az észak-koreai vezető elnökletével tartottak. A helyszínen elfogták, majd az állambiztonsági minisztérium alaposan kifaggatta. A vizsgálat során más vádpontokban, például korrupció miatt is bűnösnek találták. Ezt követően végezték ki."

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére