Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre több az "álapa" Németországban a migránsok miatt

Bokor Gábor

2017.06.06. 23:38

A német hatóságok a menedékjog megszerzését célzó tömeges visszaélésre bukkantak. Úgy sejtik, hogy terhes nõk az apaságot elismerõ nyilatkozatot vásárolnak német férfiaktól, hogy Németországban maradhassanak.
BERLIN, 23:38

A német hatóságok a menedékjog megszerzését célzó tömeges visszaélésre bukkantak. Úgy sejtik, hogy terhes nők az apaságot elismerő nyilatkozatot vásárolnak német férfiaktól, hogy Németországban maradhassanak.

A Rundfunk Berlin-Brandenburg (RBB) regionális közszolgálati médiatársaság kedden arról adott tájékoztatást, hogy egyre több afrikai és ázsiai terhes bevándorló terhes nő nyújt be menedékjogi kérelmet. Köréjük szerveződött egy ügyvédekből, közjegyzőkből és álapákból álló szervezet, amelynek segítségével egyre többen próbálnak meg tartózkodási jogot szerezni.

Az RBB szerint a nők gyakran csaknem ötezer euróért, azaz több mint másfél millió forintért  vásárolhatják meg az apasági nyilatkozatot a német állampolgárságú férfiaktól. Az okirat értelmében a gyerek automatikusan német állampolgár lesz, az anya pedig Németországban maradhat, amíg jogosult gyermekgondozási segélyre.

A portál arról értesült, hogy az apasági iratot kiállító férfiak nem fizetnek tartásdíjat annak ellenére, hogy a saját nevükre veszik a gyerekeket, az anyák közül pedig majdnem mind képtelen kikeveredni a bűnszervezetből és sokszor prostitúcióra kényszerítik őket.

A hatóságok szerint csak Berlinben hétszáz ilyen eset történt. Olyan német férfiakról is tudnak, akik tíznél is több apasági nyilatkozatot tettek.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére