Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egymást késelik, ütik a migránsok

888.hu

2016.02.22. 15:48

Vasárnap mi is beszámoltunk a felgyulladt menekültszállás elõtt örömtáncot járó német bámészkodókról, ám a hétvége tele volt izgalmas migránshírekkel.

A bajorországi Dorfenben egy menekültszálláson egy szomáliai férfi leszúrt egy szenegáli bevándorlót, aki belehalt sérüléseibe, Szászországban ismeretlenek felgyújtották a már említett menekültszállást, Belgiumban pedig egy fejkendőviselésből indult veszekedés követően száz migráns esett egymásnak.

Migránsbalhé rovatunk következik
Moorsledeben esett egymásnak mintegy száz illegális bevándorló. Úgy tudni afgánok vesztek össze szíriai és iraki menekültekkel, az afgánok ugyanis arra kényszerítettek egy fiatal szír lányt, hogy vegyen fel fejkendőt, noha nem akarta. Ezután estek egymásnak a férfiak. Az összecsapásban heten megsebesültek. A verekedők közül tucatnyit előállítottak, és többeket közülük már vissza sem engedtek a táborba, hanem más befogadó állomásokra osztották szét őket.
 
Megkéseltek egy 20 éves fiút 
Heves vita előzött meg egy a késelést egy bajorországi befogadó állomáson is. A dorfeni táborban egy szomáliai férfi - nem tudni min - összeveszett egy szenegálival, majd kést rántott és megszúrta. A 20 éves szenegáli a helyszínen meghalt. A támadó ellenállás nélkül megadta magát a rendőröknek.
 
(MTI, M1, BBC

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére