Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy óvodai adventet sokkolt a szomáliai migráns

Pörge Béla

2016.12.21. 22:58

Egy terrorszervezettel is kapcsolatban állt az az afrikai migráns, aki hétfõn egy óvodai adventen okozott hatalmas riadalmat Ausztriában.
OBERNDORF, 22:58

Egy terrorszervezettel is kapcsolatban állt az az afrikai migráns, aki hétfőn egy óvodai adventen okozott hatalmas riadalmat Ausztriában.

Hétfőn egy szomáliai migráns egy kis osztrák falu óvodai adventjén felmászott a színpadra, a gyerekekkel üvöltözött, majd a Koránból kezdett el felolvasni részleteket. A leírások szerint a férfi zavart volt.

A migránst két néző fékezte meg, lefogták, levitték a színpadról. A szomáliai férfi közben Allah nevét kiabálta. Kiderült róla, hogy 24 éves, két éve él a környéken, és mániás depresszióban szenved.

Az eset valósággal sokkolta a gyerekeket, vannak, akik azóta nem mernek óvodába menni.

Kedden a migránst letartóztatták, miután kiderült, hogy kapcsolatban áll az al-Nusra Front nevű terrorszervezettel, aminek ráadás nagy rajongója.

Emiatt a kötődése miatt várhatóan bíróság elé kerül majd, a hétfői akciójáért azonban nem számíthat büntetésre, mert kezelés alatt állt — számol be az esetről a Kronen Zeitung.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére