Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Döntött a helyi tanács: meg kellett erõszakolnia a férfinak egy 17 éves lányt

Tóth Dalma

2017.07.27. 20:28

Az idõsek tanácsa ítélete szerint egy férfinak meg kellett erõszakolnia a tinédzser unokatestvérét, hogy bosszút álljon azért, mert megerõszakolták az õ lánytestvérét. A férfi végrehajtotta az "ítéletet".
ISZLÁMÁBÁD, 20:28

Az idősek tanácsa ítélete szerint egy férfinak meg kellett erőszakolnia a tinédzser unokatestvérét, hogy bosszút álljon azért, mert megerőszakolták a lánytestvérét. A férfi végrehajtotta az "ítéletet".

A pakisztáni rendőrség az eset kapcsán már 20 embert letartóztatott Pandzsáb tartomány Multán városában.

A férfi 12 év körüli húgát megerőszakolta az egyik rokonuk, az idősek tanácsának döntése alapján ezért a férfinak meg kellett erőszakolnia a rokonuknak a 17 év körüli lánytestvérét - írja a DW. A férfi a tanács döntése alapján végre is hajtotta az ítéletet.

Az első számú tettes, aki megerőszakolta a 12 éves lányt, még mindig szabadlábon van."

- közölte a rendőrség. 

A falu tanácsát, amit csak jirgas-ként emlegetnek, helyi, idős emberek alkotják. A pakisztáni törvények szerint az ilyen tanácsok illegálisak, de ennek ellenére igen népszerűek vidéken, ahol a bíróságok és az ügyvédek nem mindig érhetőek el és az emberek sem bíznak bennük.

A pakisztáni jogvédők, többek között az ilyen esetek miatt, az igazságszolgáltatás megreformálást és a magánbíróságok felszámolását követelik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére