Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csak a munkások szívták meg a VW-nél

Bertha László

2015.10.26. 12:37

A Volkswagen rengeteg mérnököt és alacsonyabb szintû technikust is felfüggesztett a munkavégzés alól.
BERLIN, 12:30

A Volkswagen rengeteg mérnököt és alacsonyabb szintű technikust is felfüggesztett a munkavégzés alól a károsanyag-kibocsátási botrány miatt, mivel jelenleg is folynak a csalással kapcsolatos belsővizsgálatok.

Az ügyet jelenleg egy amerikai székhelyű ügyvédi iroda is vizsgálja, ők sürgették többek között az említett dolgozók felfüggesztését is. Ezzel állításuk szerint azt akarják megakadályozni, hogy az esetleges elkövetők beavatkozhassanak a vizsgálatba. Most viszont hiányzik a vizsgálathoz szükséges szakmai tapasztalat és tudás…

A felfüggesztettek többsége nagy valószínűség szerint semmilyen visszaélést vagy jogsértést nem követett el, őket azonban jelenleg kötelezi a titoktartási szabály.

Az Amerikai Környezetvédelmi Hatóság még szeptember 18-án hozta nyilvánosságra az ügyet. A VW akkori vezérigazgatója, Martin Winterkorn azt állítja, nem tudott semmit a csalásról, mindenesetre lemondott minden posztjáról. A volt vezérigazgató ellen pedig azóta sem indult semmilyen eljárás.

Az ügyben hallgatagnak bizonyul a német politikai vezetés is, akik csak azt hangsúlyozzák, hogy mennyire fontos a német ipar számára a Volkswagen.

(MarketWatch.com)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére