Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Buszmegállóban várakozók közé hajtott egy autó Marseille-ben

Horváth József György

2017.08.21. 11:50

Egy ember meghalt, folyik a nyomozás. Még nem tudni, hogy terrorcselekményrõl vagy balesetrõl van szó.

Buszmegállóban várakozók közé hajtott egy kocsi a franciaországi Marseille-ben.

A sofőrt letartóztatták, egy ember meghalt.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy terrortámadás történt vagy baleset. A hatóságok jelenleg is vizsgálódnak. Egyes hírek szerint egy másik hasonló incidens is történt a városban délelőtt.

A helyi rendőrség lezárta a buszmegállóhoz közeli marseille-i öreg kikötő területét.

Az eset délelőtt 10 órakor történt a város 11. kerületében. Meg nem erősített hírek szerint egy 40 év körüli nő halt meg az incidensben. A 35 éves sofőrt a rendőrség letartóztatta. Egy ember súlyosan, többen könnyebben megsérültek.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy terrortámadás történt-e, ezt vizsgálják a hatóságok. A francia rendőrség viszont arról tájékoztatott, hogy egy másik hasonló incidens is történt ma Marseille-ben, a 13. kerületben. Ebben nem sérült meg senki, az elkövető azonban ugyanaz, aki a 11. kerületben is a várakozók közé hajtott. A férfi motivációi egyelőre nem ismertek, az viszont tény, hogy nem volt ismeretlen a rendőrség előtt: korábban lopás, kábítószerrel és lőfegyverrel való visszaélés miatt gyűlt meg a baja a hatóságokkal.

Egyes beszámolók szerint a 35 éves sofőr pszichés problémákkal is küszködött. Mindenesetre az első, szintén szándékosnak tűnő akció alig 45 perccel előzte meg a másodikat. Hivatalos közleményt ugyanakkor még nem adtak ki a francia szervek az események kapcsán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére