Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

BRÉKING! Folytatódik a terrorhullám: újabb robbantás Isztambulban

888.hu

2016.06.07. 09:28

Tovább folytatódik a terrorkampány Törökországban. Kedd reggel ismét rendõröket akartak felrobbantani: a merényletben öten megsérültek.
ISZTAMBUL, 9:28

Tovább folytatódik a terrorkampány Törökországban. Kedd reggel ismét rendőröket akartak felrobbantani: a merényletben öten megsérültek.

Valószínűleg egy távirányítású bomba robbant fel, amikor egy parkoló gépjármű mellett elhaladt egy rendőröket szállító busz Isztambulban.

A helyszíni beszámolók alapján a busz erősen megrongálódott, a közeli épületek ablakait betörte a robbanás.

A törökországi terrorhullám 2016-ban egyre ijesztőbb méreteket ölt: a török kormány egyre brutálisabban eszközökkel üldözi a szélsőséges kurd terrorszervezeteket és a hadjárat civileket sem kíméli, ami miatt az ország egy erőszakspirálba keveredett.

A robbanás a város Bejazit-negyedében történt, a reggeli csúcsforgalom idején. A közeli utcákat elárasztották a rendőrök. Jelenleg még egy szervezet sem vállalta magára a merényletet.

Frissítés (11:35): Az első hírekkel ellentétben a merénylet sokkal súlyosabb, mint amilyennek elsőre tűnt. A hatóságok jelenleg 11 halottról és 36 sebesültről számoltak be.

(BBC)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére