Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kamu bomba volt az Air France gépén

888.hu

2015.12.20. 09:20

Kényszerleszállást hajtott végre az Air France légitársaság egyik utasszállítója, miután pokolgépnek látszó tárgyat találtak a repülõ mosdójában. Bár a kenyai hatóságok megerõsítették, bombát találtak, késõbb kiderült, hogy mégse volt pokolgép a repülõn.
KENYA, 16:21

Újabb információk szerint a repülő mosdójában talált, pokolgépnek látszó szerkezet nem volt igazi. 

A tárgy, amiről korábban azt hitték pokolgép, a kenyai rendőrség leírása alapján úgy néz ki mintha egy stopperórát erősítettek volna egy kartondobozra.

Egy hivatalnok, akik a neve elhallgatását kérte az AP hírügynökségnek elmondta, hogy bár korábban a hatóságok megerősítették, mégse volt pokolgép a repülőn.

Egy francia biztonsági szakértő nyilatkozatában kifejtette:

azok alapján, amit hallottunk a szerkezetet direkt úgy rakták össze, hogy egy bombára emlékzetessen, de nem volt az.

 

KENYA, 12:53

A kenyai hatóságok bejelentették, hogy tényleg bombát találtak az Air France repülőjén, valamint több olyan embert is őrizetbe vettek és megkezdték a kihallgatásukat, akik a kényszerleszállást végrehajtó gépen utaztak.

A Boeing 777 utasszállító a fedélzetén 463 utassal a párizsi Charles de Gaulle reptérre tartott mikor a pilóták kényszerleszállást hajtottak végre a kenyai Moi nemzetközi repülőtéren.

Az internetre több kép is felkerült, amiken állítólag a francia repülőn talált robbanó szerkezet látható. 
 

 

KENYA, 9:20

Bombariadó miatt kényszerleszállást hajtott végre az Air France légitársaság egyik utasszállítója a kenyai Mombasában. A kenyai rendőrség szóvivője elmondta, hogy gyanús, pokolgépnek látszó tárgyat találtak a gép mosdójában.

 

 

Charles Owino szerint a Boeing 777-es Mauritiusról tartott Párizsba, fedélzetén 459 utassal és 14 fős legénységgel. Az utasszállító a mombasai repülőtéren hajtott végre kényszerleszállást. Miután az utasokat biztonságba helyzeték, a mosdóban talált gyanús tárgyat is eltávolították a fedélzetről, amelyet jelenleg is vizsgálnak a hatóság emberei.


A novemberi párizsi terrortámadás után több kényszerleszállásra is sorkerült bombariadó miatt. Bombafenyegetés miatt kellett megszakítania az útját Amerikában az Air France francia légitársaság két utasszállító járatának, amelyek Washingtonból, illetve Los Angelesből indultak Párizsba, valamint szintén bombafenyegetés miatt néhány perccel a felszállás után visszatért a kairói repülőtérre az Egypt Air Hurgadába tartó gépe.

(Independent, BBC, MTI)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére